BASES DEL SORTEIG

Campanya de marca GENERALI

L’acció “Quan vols més del teu Nadal” es basa en el sorteig de 4 càmeres instantànies Instax Mini 9 de Fujifilm.

El sorteig es farà entre tots els clients que visitin les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram) i que ens segueixin en el nostre perfil, facin like a la promoció i etiquetin a dos amics o conegut real (no valen comptes de famosos o influencers). Per a optar al premi els concursants hauran de complir aquests requisits.

La difusió d’aquesta acció és realitzarà via les xarxes socials de Facebook i Instagram. La promoció tindrà una durada de 18 dies; a comptar des del primer dia que s’activi la promoció en les pertinents xarxes socials (02 de desembre a les 09h00 del 2019).

El premi que es sorteja és:

  • 4 càmeres instantànies Instax Mini 9 de la marca Fujifilm.

El valor nominal d’aquest premi és de 80 euros cadascuna.

La designació dels guanyadors/a es farà mitjançant un únic sorteig el dia 20 de desembre de 2019 amb una aplicació online de selecció aleatòria. Un cop publicats els guanyadors, tenen un període màxim de 30 dies per passar a recollir el premi a les oficines de Generali Andorra (al carrer Prat de la Creu nº 36 1ª Planta d’Andorra La Vella) dins el nostre horari (de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 14h). En el cas de que algun dels premiats no passés a recollir el premi en aquest període de 30 dies a partir de la primera comunicació, Generali Andorra es reserva el dret de repetir el sorteig i triar un nou guanyador/a.

Aquesta promoció només és vàlida per a les persones majors de 18 anys.