BASES DEL SORTEIG

3 targetes regal de 25€ botiga Remeis de Bruixa

Des de Generali Andorra volem apostar pel consum local, arrel de l’aturada pel Covid-19, volem aportar una ajuda i dinamització al petit comerç andorrà. Per això tenim preparades varies accions amb push a Instagram amb diferents regals consensuats amb els comerços participants.

L’acció per a Instagram des del perfil de Generali Andorra es basa en regalar 3 targetes regal per un valor de 25€ cadascun per gastar a la botiga-herboristeria d’herbes a granel i alimentació saludable Remeis de Bruixa, d’Andorra la Vella.

El sorteig es farà entre tots els clients que segueixin el perfil d’Instagram de Generali Andorra (@generaliandorra) i de Remeis de bruixa (@remeisdebruixa), facin like al post del regal i etiquetin a un amic o conegut real (no valen comptes de famosos o influencers). Per a optar al regal els participants hauran de complir aquests requisits.

La difusió d’aquesta acció és realitzarà via la plataforma d’Instagram. La promoció tindrà una durada de 8 dies; a comptar des del primer dia que es publiqui en la pertinent xarxa social (del 17 de Juliol de 2020 a les 09h00 fins el 25 de Juliol a les 23h59).

EL regal que es sorteja és:

  • 3 vals regal de la botiga Remeis de bruixa d’Andorra la Vella.

El valor nominal d’aquest premi és de 25 euros cadascun (75€ en total).

La designació dels guanyadors/es es farà mitjançant un únic sorteig el dia 28 de juliol de 2020 amb la aplicació online de selecció aleatòria: Sortea2. Les persones resultants guanyadores es publicaran en un “stories” mencionant el nom dels guanyadors/es. També se’ls contactarà per missatge privat per dir-los que han resultat guanyadores i donant-los el contacte telefònic per a que puguin reclamar el premi.

Un cop publicats els/les afortunats/des, tenen un període màxim de 30 dies per contactar online amb les oficines de Generali Andorra i reclamar el regal. En el cas de que algun/a premiat/da no contactés en aquest període de 30 dies a partir de la primera comunicació, Generali Andorra es reserva el dret de triar un nou guanyador/a mitjançant la mateixa aplicació online de selecció aleatòria: Sortea2.

Aquesta promoció només és vàlida per a les persones majors de 18 anys residents al país.